P-Floyd

Bystugeföreningen har haft och kommer förhoppningsvis att fortsätta ha nöjet att anordna camping åt floydianerna.

Det hela började i augusti 2006, då P-Floyd skulle uppträda i Dalhalla. Richard och Danne kontaktade bystugeföreningen och planeringen började för att kunna ta emot alla floydcamparna, cirka 150 personer. År 2008 var det dags igen - då med nästan dubbelt så många campare. Vi upprepade oss även 2010,2012 och 2014.

Det blev helt underbara tillställningar med världens trevligaste människor! Alla var glada och förväntansfulla inför helgens uppträdande av P-Floyd i Dalhalla. Sedan blev det efterfest i Östbjörka bystuga och bandmedlemmarna själva dök upp för att hedra sina fans.

P-Floyd i Dalhalla " på gång 2016" Camping i Östbjörka Bystuga.

Bystugan erbjuder hamburgare/korv/kaffe/dryck på fredag em. Efter konserten har vi hamburgeriet och puben öppen. Lunch på lördag. Frukost finns på lördag och söndag.

Vill du campa under konserten kontakta Richard Butler 070-684 04 04.